Login or Register

Login

Password

Just Videos!
Video searches:
Search results 1-20 of 50 for

takimi i pasdites receta me perime jeshile gripi amerikan ne shqiperi 29 janar 2013

Takimi i pasdites - RECETA ME PERIME JESHILE & GRIPI AMERIKAN NE SHQIPERI - 29 janar 2013

Takimi i pasdites - RECETA ME PERIME JESHILE & GRIPI AMERIKAN NE SHQIPERI - 29 janar 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari, cdo dite 18:10 ne KLAHD & TVKLAN Të ftuar: Enkelejda Ferrollari - Diet...

Takimi i pasdites - POST GJENIU DHE TED MBERRIN NE SHQIPERI - 15 prill 2013

Takimi i pasdites - POST GJENIU DHE TED MBERRIN NE SHQIPERI - 15 prill 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

Takimi i pasdites - Përgatitja për në shkollë & 'Udha e shkronjave'! (12 shtator 2013)

Takimi i pasdites - Përgatitja për në shkollë & 'Udha e shkronjave'! (12 shtator 2013)

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

Takimi i pasdites - Klubi i librit me Rudinën "Fëmija i pestë" (4 tetor 2013)

Takimi i pasdites - Klubi i librit me Rudinën "Fëmija i pestë" (4 tetor 2013)

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

Takimi i pasdites - RRATHET E ERRET TE SYVE - 17 janar 2013

Takimi i pasdites - RRATHET E ERRET TE SYVE - 17 janar 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari.

Takimi i pasdites - MARREDHENIA MOTER E VELLA & LOTET ARTIFICIAL - 28 janar 2013

Takimi i pasdites - MARREDHENIA MOTER E VELLA & LOTET ARTIFICIAL - 28 janar 2013

Facebook: Të ftuar: Edlira Cepani - Drejtuese e rrjetit të grave 'Barazi në Vendimarrje' Arber Cepani - Përfaqësues i shoqëri...

Takimi i pasdites - Çmimi Nobel për Paqen dhe Soni Malaj! (11 tetor 2013)

Takimi i pasdites - Çmimi Nobel për Paqen dhe Soni Malaj! (11 tetor 2013)

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

TAKIMI I PASDITES SPOTI SOT 22 DHJETOR

TAKIMI I PASDITES SPOTI SOT 22 DHJETOR

Libri me receta embelsirash "Deshirat e embla" i Sadije Berishes.

Marrëveshje rajonale kundër  alfatoksinës

Marrëveshje rajonale kundër alfatoksinës

Ministrat e bujqësisë të vendeve të rajonit në takimin në Sarajevë kanë përcaktuar masat që do ti ndërmarrin për parandalimin e aflatoksinës në…

Takimi i pasdites - Mirela Milori & 'Gosh Cosmetics', 10 vjet ne Shqiperi! (30 maj 2013)

Takimi i pasdites - Mirela Milori & 'Gosh Cosmetics', 10 vjet ne Shqiperi! (30 maj 2013)

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

Takimi i pasdites - FENOMENI I DROGES NE SHKOLLA - 19 shkurt 2013

Takimi i pasdites - FENOMENI I DROGES NE SHKOLLA - 19 shkurt 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10 Të ftuar: Alma K...

Takimi i pasdites - Takim me mjekët "Spitali Amerikan"! (25 korrik 2013)

Takimi i pasdites - Takim me mjekët "Spitali Amerikan"! (25 korrik 2013)

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.

Takimi i pasdites - STILI URBAN NE VESHJE DHE KESHILLA NE RAST ZJARRI NE SHTEPI - 30 janar 2013

Takimi i pasdites - STILI URBAN NE VESHJE DHE KESHILLA NE RAST ZJARRI NE SHTEPI - 30 janar 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari, cdo dite 18:10 ne KLAHD & TVKLAN Të ftuar: Rezarta Skifteri - Stiliste...

Takimi i pasdites - 10 DESTINACIONE SHQIPTARE & TITULLI I RI NE KLUBIN E LIBRIT - 22 mars 2013

Takimi i pasdites - 10 DESTINACIONE SHQIPTARE & TITULLI I RI NE KLUBIN E LIBRIT - 22 mars 2013

Facebook: Emision info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLANHD & TVKLAN, nga e hena ne te premte 18:10.