Login or Register

Login

Password

Just Videos!
Video searches:
Search results 1-20 of 68 for

shqiperia ne vitin 1997

Shqiperia ne Kohen e Luftes 97' - www.shqiperiaweb.com

Shqiperia ne Kohen e Luftes 97' - www.shqiperiaweb.com

http://www.shqiperiaweb.com Shqiperia ne Kohen e Luftes 97' - Vizitoni www.shqiperiaweb.com per me shume video, programe, muzike, filma, komedi…

Viti 1997 Dokumentar Pjesa 1

Viti 1997 Dokumentar Pjesa 1

Dokumentar i emisionit "Exclusive" nga Top-Channel mbi ngjarjet e vitit 1997 ne Shqiperi.

Viti 1997 Dokumentar (pjesa 3/7)

Viti 1997 Dokumentar (pjesa 3/7)

Historia e Shqiperise, viti 1997, nje vit qe mund te harrohet per ngjarjet dramatike qe perjetoi vendi yne.

Shqipëria ne vitin 1997

Shqipëria ne vitin 1997

vitin 1997, falimentimi i disa firmave piramidale, shkaktoi humbje te mëdha financiare thuajse ne çdo familje shqiptare, dhe çoi shtetin në rrënim…

A1 Report - Sinanaj te shtypi grek: Kam kryer 27 vrasje në Shqipëri, Greqi dhe Itali

A1 Report - Sinanaj te shtypi grek: Kam kryer 27 vrasje në Shqipëri, Greqi dhe Itali

ATHINË- Arrestimi i 30-vjeçarit të akuzuar si vrasës me pagesë, Julian Sinanaj, ka tërhequr vëmendjen e policisë dhe medias greke. Gazeta 'To Vima…

shqiperia ne europ

shqiperia ne europ

nga komunizmi ne europ kan kaluar 21 vite.

Prapaskenat e marreveshjes se italianeve ne kolonine Shqiperi !!

Prapaskenat e marreveshjes se italianeve ne kolonine Shqiperi !!

Vendi ynë i zë kutotat e lira mjedisore me projekte italiane, ndërkohë që mund ti shiste në treg Shqipëria paguan faturën mjedisore të Italisë Italia…