Login or Register

Login

Password

Just Videos!
Video searches:
Search results 1-20 of 40 for

mentor kurtishi 2012 ska met lon

Mentor Kurtishi   06 S'kam me të Lan (Official Video)

Mentor Kurtishi 06 S'kam me të Lan (Official Video)

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com.

Mentor Kurtishi  Skom me te Lon 2012

Mentor Kurtishi Skom me te Lon 2012

Portali Kosova Mund te na gjeni edhe ne Facebook http://www.facebook.com/pages/Portali-Kosova/250865961629095

Mentor Kurtishi - Me fal (Official Song)

Mentor Kurtishi - Me fal (Official Song)

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip.

Mentor Kurtishi  Skom me te Lon 2012

Mentor Kurtishi Skom me te Lon 2012

Portali Kosova Mund te na gjeni edhe ne Facebook http://www.facebook.com/pages/Portali-Kosova/250865961629095

Duli - Ata sy (Official Video)

Duli - Ata sy (Official Video)

Facebookhttps://www.facebook.com/duli.recku.56 Video by: MAX Production max@maxproduction.net.

Mentor Kurtishi - Dita edhe Nata

Mentor Kurtishi - Dita edhe Nata

Mentor Kurtishi - Dita edhe Nata.new.album.2008

Mentor Kurtishi - Balade 2013 (Official Song)

Mentor Kurtishi - Balade 2013 (Official Song)

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com.

Mentor Kurtishi

Mentor Kurtishi

Mentor Kurtishi

mandi nishtulles tallava nr1

mandi nishtulles tallava nr1

muharem hameti ni her kam dek sulltan hajolli gzim uka daim lala gazmend rama buqe rama sulltani lumi sulltani arbeni 2012 sulltan hajolli 2012 ernim…

Oran-G ft. Mentor Kurtishi

Oran-G ft. Mentor Kurtishi

Oran-G ft. Mentor Kurtishi

Urime 8 Marsi me : Seldi, Mentor Kurtishi, Hevzi Kumanova, Vlora Vejseli dhe Vati. Me 10 Mars 2012

Urime 8 Marsi me : Seldi, Mentor Kurtishi, Hevzi Kumanova, Vlora Vejseli dhe Vati. Me 10 Mars 2012

Urime 8 Marsi me : Seldi, Mentor Kurtishi, Hevzi Kumanova, Vlora Vejseli dhe Vati. Me 10 Mars 2012 ne Lavey-village! Për me shum informacione…

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

04. Sedat Rama - A met lon a mos met lan 2013 - By StyLiizhTallavaRecHD.

04. Sedat Rama - A met lon a mos met lan 2013 - By StyLiizhTallavaRecHD.

Bitte LIKE my Offcial Fanpage - http://www.facebook.com/pages/StyLiizhTallavaRecords-Qendra-e-Musikes-Tallavajes/131995640212110 Artist: Sedat Rama…

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Emir - Lamtumir [Part 2]

Emir - Lamtumir [Part 2]

EmirStudio https://www.facebook.com/emir.nexhipi teksti: ska mo shpresa nket dashni shum vjet mu um shkun pa ty nuk ta kom pa moti ftyren mu kan…

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Mentor Kurtishi A ke Zemer 2008

Bad Sight ft Ram Kukaj - Lamtumir ( Love Song ♥ ) 2014

Bad Sight ft Ram Kukaj - Lamtumir ( Love Song ♥ ) 2014

Download mp3:http://www.sendspace.com/file/b1qiob Fanpage i Bad Sight : https://www.facebook.com/badsight01?r Facebook i Bad Sight : http://www…

Mentor Kurtishi - Mos qaj (www.besfort.tv)

Mentor Kurtishi - Mos qaj (www.besfort.tv)

Mentor Kurtishi - Mos qaj (www.besfort.tv)